Колеги искам да попитам тези които имат Боксер 1,6,а пък и другите които знаят-на колко градуса ви се включва перката на радиатора и въобще колко градуса е нормалната работна температура на боксера примерно градско.При мен ми се струва че има някакъв проблем и колата загрява доста като карам градско,добре че имам копче за включване на перката отвътре че незнам какво ще стане.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Температура на водата
Collapse
X
-
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
-
Включва ми на 90 и малко градуса но само в града на извънградско ми държи 80 и много малко над 80. Внимавайте много да не се получава прегряване защото говорих с един корифей по Алфи и той каза че тези двигатели както и спарковите са много чувствителни на тази тема и стават доста неприятни неща.Алфа Ромео 145 1,4 I TS 16V /98
Comment
-
Първоначално публикувано от KalataВключва ми на 90 и малко градуса но само в града на извънградско ми държи 80 и много малко над 80. Внимавайте много да не се получава прегряване защото говорих с един корифей по Алфи и той каза че тези двигатели както и спарковите са много чувствителни на тази тема и стават доста неприятни неща.Lexus IS200
Comment
-
и аз се бях притеснил за същото но се оказа че всичко е наред
включва се на 92С първа степен за втора не съм сигурен
стрелката стига почти до предпоследната чертичкаPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Аз първата степен въобще не я чувам но втората като се включи ми сваля доста бързо на около 90 градуса.Имайте предвид че стрелковия уред не показва съвсем точно малко е инертен но да се доближава до предпоследната черта е много според мен като температура, при моята до сега не съм достигал такива висоти.Алфа Ромео 145 1,4 I TS 16V /98
Comment
-
1 степен 92 включва 88 изключва
2 степен 97 включва 92 изключва
В задръстване е съвсем нормално да стига почти 100 градуса няма страшно само да не минава 100-теи то е изпитано и няма страшно
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment